Biseth 2021-04-14 10:42:16

Ready`s visjon og verdier

Det har vært gjennomført en prosess rundt å forene hele Ready under felles visjon og felles verdier. Uansett form for aktivitet vi liker mest å drive med, så er vi alle en del av det samme fellesskapet i READY.

Medlemmene har vært de som har lagt frem forslag til verdiord, og stemt frem disse gjennom to spørreundersøkelser. Deretter har et utvalg representert av alle avdelinger i Ready gjennomført en workshop, hvor de er kommet frem til vår visjon, som igjen har en tydelig rød tråd med verdiene våre, slik at medlemmenes røst er ivaretatt (offisielt når vedtatt på årsmøtet som kommer i Juni).

Ready`s visjon:

Idrettsglede og mestring for flest mulig, lengst mulig.

Ready`s verdier:

Idrettsglede - Mestring - Inkludering

Ready jobber idag med å lage ny hjemmeside sammen med ekstern partner.

Vår visjon og våre verdier er en viktig del av relanseringen av hjemmesiden som er planlagt å være klar før sommerferien. Vi gleder oss.

Her kan du lese den Readyavisens julenummer digitalt...

Året 2020 ble plutselig snudd på hodet, og verden så raskt litt annerledes ut.

Ler mer om hvodan dette har påvirket Ready, hvordan vi har forsøkt å gi et best mulig idrettstilbud under pandemien, og om alle som støtter opp om Ready og idretten for å gi barn og unge et sted å utfolde seg.

15.12.2020
- biseth
PUBLIKUMSTID
Denne uken er Gressbanen 2 (lille banen) åpen for publikum følgende tider:
- Mandag-Fredag: 11:00-13:30
- Lørdag-Søndag: 12:00-16:00

Velkommen skal dere være!!

06.11.2020
- Albin

Hans Herman Horn gikk bort 18. august i år, i en alder av 88 år.

De fleste av dagens Ready-medlemmer har nok truffet Hans Herman som ivrig deltaker i Ready Veteraners møter og bridgekveldene på onsdagen, men han var i sine yngre år en ivrig friidrettsutøver og en glad skientusiast. Det siste fikk sitt mest synlige uttrykk gjennom hans mangeårige virke som en av flere Readyprofiler i Skiforeningen, hvor han gjorde en stor innsats på flere felt.

Hans Herman var en vellykket mann i forretningslivet, særlig innen shipping, og han var glad for å videreføre sin fars leveregel om å dele på det han skapte med de som hadde behov. Således bygget og ga Hans Herman bl.a. bort ikke mindre enn fem redningsskøyter, og han var også en solid økonomisk støttespiller både for Skiforeningen og for Ready når han syntes at vektrommet burde pusses opp, peisestuen var for slitt eller trengte nye møbler.

Som et siste bidrag til klubben i sitt hjerte etterlot Hans Herman kr. 300.000,- til ungdomsarbeidet i klubben, øremerket friidrett og ski. Vi er rørte og takknemmelige. Pengene vil bli benyttet til å styrke friidrettsavdelingens barne- og ungdomsarbeide, eventuelle hoppere og kombinertutøvere og paraskigruppen, da vi p.t. ikke har en langrennsvirksomhet for yngre.

Vi lyser fred over Hans Hermans minne!

Marius Moursund Gisvold

Hovedstyrets leder

23.10.2020
- Biseth

Er du jente og har lyst til å stå på skøyter og prøve bandy? Bli med på gratis jentetrening med skøytelek og moro!

18.09.2020
- Albin