Biseth 2021-04-14 10:42:16

Ready`s visjon og verdier

Det har vært gjennomført en prosess rundt å forene hele Ready under felles visjon og felles verdier. Uansett form for aktivitet vi liker mest å drive med, så er vi alle en del av det samme fellesskapet i READY.

Medlemmene har vært de som har lagt frem forslag til verdiord, og stemt frem disse gjennom to spørreundersøkelser. Deretter har et utvalg representert av alle avdelinger i Ready gjennomført en workshop, hvor de er kommet frem til vår visjon, som igjen har en tydelig rød tråd med verdiene våre, slik at medlemmenes røst er ivaretatt (offisielt når vedtatt på årsmøtet som kommer i Juni).

Ready`s visjon:

Idrettsglede og mestring for flest mulig, lengst mulig.

Ready`s verdier:

Idrettsglede - Mestring - Inkludering

Ready jobber idag med å lage ny hjemmeside sammen med ekstern partner.

Vår visjon og våre verdier er en viktig del av relanseringen av hjemmesiden som er planlagt å være klar før sommerferien. Vi gleder oss.

Nyheter

Ready betaler full lønn til sine heltidsansatte og ansatte i hovedsakelig administrative stillinger til tross for nedstengingen, foreløpig garantert til 1. mai.  Hovedklubben dekker 50% av kostnadene relatert til disse ansatte i avdelingene. Alle slike ansatte jobber hjemmefra, bl.a. med planlegging av sesong.

Deltidsansatte trenere får full lønn i mars. Om disse må permitteres eller ikke fra 1. april er noe avdelingene vil komme med informasjon om.

- Biseth

Som et ledd i tiltaksprosessen mot Koronaviruset avlyser vi all aktivitet ut april. Trykk her for mer informasjon.

12.03.2020
- dafolkoy

Ready IF, tiltak vedrørende coronavirus.

Vi vil følge folkehelseinstituttets anbefalinger.

På grunn av at coronaviruset har kommet til Norge, vil vi iverksette noen forebyggende tiltak.

Utøvere/foreldre/trenere/øvrige får beskjed om å unngå nærkontakt utover det som er helt nødvendig.

- Vi unngår klemmer, håndhilse o.l.

- Vi vil også oppfordre alle til å vaske hendene ofte, samt har vi et par dispensere med antibac på Ready lett tilgjengelig.

- Vi ønsker ikke at utøverne oppholder seg samlet i mindre rom som garderobe osv.. over tid, og ikke tett på hverandre.

- Dersom man føler seg syk, eller hoster mye bes man holde seg hjemme fra trening/samling.

Vi oppfordrer også til å følge med på anbefalinger fra folkehelseinstituttet på: https://www.fhi.no/

06.03.2020
- Biseth

Årmøtet i Ready Idrettsforeningen avholdes på Readyhuset 16.Juni 2020 kl 19:00.

Saksdokumenter gjort tilgengelig i denne sak.

(Oppdateres når siste info fra avdelingene kommer inn).

VELKOMMEN!

28.02.2020