Biseth 2021-04-14 10:42:16

Informasjon fra Ready

Oppstart friidrett for barn!

Ready IF og Røa IL starter sammen opp friidrett for barn.
Hver tirsdag klokken 17.30-18:30 i skolegården på Huseby skole vil det være varierte øvelser og lek for barn mellom 6-12 år. Vi følger skoleruten.

Tilbudet skal gjennomføres med grunnlag i våre verdier som innebærer Idrettsglede, Mestring, Inkludering og Raushet.

Sesongen varer frem til høstferien i uke 40. Tilbudet vil være gratis før sommerferien.
For å være med må utøveren være medlem i enten Ready eller Røa, og ha betalt medlemskontingenten. Dette fordi medlemskapet er knyttet opp mot barneidrettsforsikringen hos NIF.

Medlemskap i Ready registreres via denne lenken: https://club.spond.com/landing/signup/ready-if

Påmelding til friidrett for barn via Spond gjennom denne lenken: https://group.spond.com/BHEAW.
I gruppen vil treningene komme opp som arrangement, hvor dere melder dere på hver gang. Har du allerede Spond? Legg til i ny gruppe med denne gruppekoden: BHEAW

Vi gleder oss til å se mange glade barn på friidretten!
Velkommen skal dere være

Nyheter

Morten var en sentral tillitsmann for 96 og 98 årgangene i både Bandy og Fotball. Morten var idrettsmann selv, og hadde god innsikt og forståelse for det å drive idrett, skape engasjement og være inkluderende.

Morten brukte mye tid og energi både av fritid og sikker arbeidstid for å bidra til at årgangene skulle få alle muligheter til å nå sine mål og oppfylle drømmer. Han organiserte treninger, transporterte både til kamper og treninger. Morten var en ildsjel i klubben over en lang periode på hele 15 år fra 2001 til 2016.

Hans bidrag og engasjement var enormt, og klubben setter stor pris på alt du bidro med den tid du var her sammen med oss.

Takk! Hvil i fred.

10.09.2021
- biseth

Det ble på årets digitale årsmøte meddelt mottakere av statutter, utmerkelser og hedersbevis.

Årsmøtet ble i år avholdt digitalt, og derfor er ikke utmerkelsene fysisk delt ut ennå. Dette vil vi gjøre på andre siden av sommerferien. Aleksander avtaler overrekkelse med mottakerne.

Les mer for å se hvem som i år ble hedret av Ready på årsmøtet.

18.06.2021
- biseth

Albin Rönnkvist avslutter nå sin karriere som sportssjef i Ready Bandy, Gustav Eriksson overtar.

18.05.2021
- Richard Brande
Årsmøtet i Ready Idrettsforeningen er satt til 8. Juni 2021 kl 19:00

For å motta link til årsmøtet må du melde deg på ved å bruke denne linken: Påmelding til Digitalt årsmøte HER