Biseth 2021-04-14 10:42:16

Informasjon fra Ready

Oppstart friidrett for barn!

Ready IF og Røa IL starter sammen opp friidrett for barn.
Hver tirsdag klokken 17.30-18:30 i skolegården på Huseby skole vil det være varierte øvelser og lek for barn mellom 6-12 år. Vi følger skoleruten.

Tilbudet skal gjennomføres med grunnlag i våre verdier som innebærer Idrettsglede, Mestring, Inkludering og Raushet.

Sesongen varer frem til høstferien i uke 40. Tilbudet vil være gratis før sommerferien.
For å være med må utøveren være medlem i enten Ready eller Røa, og ha betalt medlemskontingenten. Dette fordi medlemskapet er knyttet opp mot barneidrettsforsikringen hos NIF.

Medlemskap i Ready registreres via denne lenken: https://club.spond.com/landing/signup/ready-if

Påmelding til friidrett for barn via Spond gjennom denne lenken: https://group.spond.com/BHEAW.
I gruppen vil treningene komme opp som arrangement, hvor dere melder dere på hver gang. Har du allerede Spond? Legg til i ny gruppe med denne gruppekoden: BHEAW

Vi gleder oss til å se mange glade barn på friidretten!
Velkommen skal dere være

Ready`s dunjakke er tilbake, og kan nå kjøpes på Readyhuset (hovedkontoret).

Det er fortsatt noen jakker igjen.

(Barn: 128, 140 (utsolgt), 152 Voksne: XS, S (utsolgt), M, L, XL)

Så langt varelageret rekker

13.10.2020
- biseth

Er du jente og har lyst til å stå på skøyter og prøve bandy? Bli med på gratis jentetrening med skøytelek og moro!

18.09.2020
- Albin

Her finner du oppdatert informasjon om coronasituasjonen for Ready IF. Vi følger de til enhver tid gjeldende retnignslinjer fra FHI, NIF, OIK og særforbund.

Takk for at du er en god medborger og holder deg hjemme dersom du eller andre i husstanden er syke eller har symptomer på smitte, holder avstand til andre, har god hygiene, hoster i albuen og opprer som en ansvarlig person for vårt fellesskap.

20.08.2020
- Biseth

Mister barna ofte klær og idrettstøy? Ready har fått en avtale på plass med Merkmini. Les mer om hvordan du kan få flotte navnelapper og samtidig støtte klubben.

11.08.2020
- ulrikrygg