Ready Skimarked (11-13 Oktober) nærmer seg.. har du utstyr du vil selge?

En ypperlig anledning til å få byttet inn/solgt skiutstyr og skøyter som barna har vokst fra/dere ikke lenger bruker.

Vi har stor etterspørsel etter pent brukt utstyr, spesielt barneski pg "allroundski" til voksne.

2019-09-05
Biseth

Hei alle Ready-medlemmer,

Årets Skimarked nærmer seg med stormskritt og går i år av stabelen helgen 11.-13. oktober. En ypperlig anledning til å få byttet inn/solgt skiutstyr og skøyter som barna har vokst fra eller som du/dere ikke lenger bruker.

Vi har stor etterspørsel etter pent brukt utstyr, spesielt barneski og «allroundski» til voksne. Vi oppfordrer derfor alle til å rydde boder, garasjer og hytter og levere utstyr til Skimarkedet.

For å gjøre innleveringen så enkel og effektiv som mulig har vi år valgt å utvide antall dager for innlevering på Readyhuset, se datoer under:

Søndag 15. September 16:00-20:00

Tirsdag 8. Oktober 17:00-21:00

Hvis ingen av disse dagene passer så kan utstyr leveres ifm Skimarkedet:

Torsdag 10. Oktober 17:00-21:00

Fredag 11. Oktober 16:00-21:00

Lørdag 12. Oktober 10:00-21:00

Vi oppfordrer også alle Readys medlemmer like og dele Skimarkedet på Facebook, https://www.facebook.com/readyskimarked/

Tusen takk på forhånd!

Ready Alpin