Solid seier i andre kvartfinale, 5-1 over Mjøndalen

Med seier over Møndalen på Gressbanen i kveld viste Ready seg fra enn langt bedre side enn i bortekampen

2016-02-23
TorerFB

Det var med noe usikkerhet vi, sammen med hele 150 tilskuere, stilte på Readys hjemmearena i et strålende bandyvær og med en glimrende is!

Og Reads mannskap skuffet ikke. Nesten før kampen var skikkelig i gang var det 3-0 til Ready. Ledelsen økte til 4-0. Selv om det kun ble med en skåring til hvert av lagene i andre omgang, sikret Ready inn seieren på en profesjonell måte.

Det er lenge siden vi har sett en slik kreativitet og pasningssikkerhet av Ready - og det defensive spillet var også patent. Mjøndalen mistet helt framdriften, selv om de prøvde å komme inn igjen i kampen i starten av andre omgang. Omgangen endte 1-1 og sluttresultatet 5-1 og uavgjort 1-1 i spillet om avansement til semien.

Nå er det bare å sette av onsdagdskvelden til Vassenga-tur og kamp tre (av fem) i kvartfinalespillet.
For detaljene i kampen klikk inn på Livebandy - og se utviklingen minutt for minutt.

I de andre kampene overrasket Sarpsborg med hjemmeseier over Solberg, der er også stillingen 1-1 i kamper, Stabæk vant oppskriftsmessig kamp to mot Høvik og Ulleren sikret også seieren i kamp nr 2 og kan slå ut Drammencv i neste kamp. Men med den variasjonen vi har sett i grunnserien tar vi kke noe for gitt før kampene er spilt!