Ready foran i kvartfinalene med et tap og to seirer mot Mjøndalen. Seier 3-6 i kveld!

Som bildet viser, Gustav Andersson skåret alle seks målene, riktignok noen returer, men dagens mann var Gustav x 6! Heller ikke i bandy er det ofte en og samme spiller skårer seks mål – dobbelt hattrick.

2016-02-25
TorerFB

Men en spiller vinner ikke kampen alene, vår andre «hjemvendte» svenske Erik Anderson hadde assist på fire av målene og som på mandag likte vi Eriks spill som pasningslegger bedre og bedre. Vi må heller ikke glemme Christofer «Sillen» Silius som hadde noe mer å gjøre i dag enn på mandag, hadde et par superredninger, men kunne intet gjøre med det tre Mjøndalen satte inn.

Ready begynte med godt offensivt spill, men Mjøndalen var mer med fra starten i denne enn mandagens kamp. Gustav fikk inn det første målet allerede etter 2 minutter og de relativt få Readyentusiastene på nordre del av bortre langside, ante samme utvikling som forrige kamp. Men det skulle gå over halvtimen før neste skåring - Mjøndalen utlignet. Gustav svarte relativt raskt og i det 36. minutt var Ready igjen foran.

Vi skal ikke si så mye om dommerne, men en god del «hogging» og slag var det og noen kollektive taklinger som vi fra Ready syntes var vel drøye… Men OK, det ble aldri utvisninger i kampen og stygg var den ikke. Mot slutten av første omgang var det noe usikkerhet i dommerstanden som resulterte i korner til Mjøndalen og balanse i protokollen før pause.

Med Readys sportssjef i spissen håpet «Ready-klacket» likevel på at forhåndstipset 2-4 til Ready skulle gå inn, og allerede etter 53 minutter kom Ready foran – igjen Gustav siste på ballen. Men tipset gikk ikke inn – Mjøndalen utlignet igjen. Men dermed var det også slutt på Møndalens skåringer.

Ready og Gustav ga seg ikke og tre oransje måtte Mjøndalens keeper hent ut av buret. Sluttresultatet 3 til Mjøndalen og 6 til Ready var vi meget godt fornøyd med og vi håper på «da capo» på fredag, på hjemmebane.

Igjen viste Ready en laginnsats på linje med det vi opplevde forrige sesong, og som vi har ventet littt på i år. Men nå mener vi å se bedre samspill, mindre soloraid og bedre pasningssikkerhet. Vi fryktet også at Jon Ljungberg skulle bli dypt savnet i de bakre rekkene, men også der fungerer kollektivet godt.

Vi håper Ready viser fortsatt framgang på fredag og at mange legger hjemreisen fra fjellet tidlig nok til å rekke kampen kl 19:00 slik a det blir flere enn 150 på tribunen. Skulle det bli ny seier er semifinaleplassen klar!

Stabæk og Ullern er nå klare for semifinalen, Solberg må vinne bortekampen mot Sarpsborg fredag og Ready hjemmekampen mot Mjøndalen for å sikre semifinalespillet.