Ready feide tvilen til side - sikker 6-1 seier i fjerde match mot Mjøndalen

Ready kopierte innsatsen og spillet fra forrige lørdag. Tidlig skåring (13:29 straffe) dobling etter 17:49. Så var det tålmodig sikkert spille en periode, og så eksploderte det - tre mål på tre minutter! og kampen "var over".

2016-02-26
TorerFB

Men det skal Mjøndalen ha. Det var et innsatsvillig og kjempende lag, de var fast bestemt på å selge seg dyrt. I de tre siste kvartfinalene har de dessverre møtt et Ready-lag som har hevet seg mange hakk. Pasningspille fortsetter å sitte, det kjempes over hele banene og "Sillen" er sikkerheten selv som siste skanse.

Christian "Kikkan" Waaler var tilbake etter sykdom og gle fint inn i mønstret. Det var han som også skåret det første av de tre kjappe målene. Olle Andersson det andre og Mikael Bood det tredje. Daniel Zeilon åpnet med en sikker straffe og avsluttet med en som var like sikker, Readys 6. mål. 5 miutter før fløyta gikk kom Mjøndalens trøstemål, ved vår gamle kjenning Lars Christian "Boshi" Sveen.

En meget hyggelig kveld på Gressbanen, kun litt beskjemmet med et høyttaleranlegg som sviktet oss - og den "#??&#" resultattavla.

Fru Bjerkely og herr Berg i "Speakern" prøvde å gjøre det beste ut av det, men dette må være siste sesong med dette utsyret!

Vi får mye skryt av vår Livebandy med Marcus og Patrik ved spakene. Lær dere klengenavene på spillerne og få de gode analysene - flere sier at Livebandyen er kveldens høydepunkt dersom en ikke kan møte opp å se kampene "live". KLIKK HER og opplev stemningen.

Og hva så?

Første bortekamp i semien går enten mot Stabæk på Stabækbanen (onsdag 2. mars) eller mot Solberg på Solbergbanen. Det laget som var best av de fire i grunnserien trekker motstander blant de to som var nederst av de fire (Ready og Ullern). Da er det bare å håpe og å ruste seg til å møte hvem som helst. Tror ingen av de to ønsker å møte Ready i den formen de er i nå...