Vel gjennomført Rangering/Kretsmesterskap renn av Ready alpin

Denne helgen var det KM/Rangeringsrenn på planen for U14/U16 i Wyller. Ready alpint arrangerte lørdag super g og søndag storslalåm rennet. Mer enn 100 løpere fra alle Oslo klubber var påmeldt.

Tusen takk til alle som har hjulpet til:)

 

2016-03-06
Igor

Rangeringsrenn for både U14/U16 og Kretsmesterskapet stå på planen. Lørdag 5. mars var det super g. Det har snødd gasnke mye denne uken, men vi var positive og vi klarte å gjennomføre rennet uten problemer. Med god hjelp fra Ready foreldrene gikk det veldig bra.Tusen tusen takk alle sammen. Når det gjelder våre løpere så klarte de å kjøre ganske bra. Forsatt mye å hente når det gjelder å få med seg fart på flatte deler av løypen men det skal vi spise før LF og HL. Når det gjelder super g og utfor så har det vart vanskelig å trene det i Oslo område pga.værskifte og dårlige forhold. Det er vedlig vanskelig for løpere å kjøre fort i super g og utfor når de ikke har trent så mye.Men vi jobber med det og vi har tro på mange av det. Fremtiden i alpint ser lysende ut for Norge. 

Når det gjelder storslalåm så er ikke mye å si enn GRATULERER Ready løpere. Det var morro. Eva vant, Kaper vant, Simen vant sin klassen, Mathias nmr 2. og mange andre gode resultater. 

Men det som var kult var å se alle smiler og ha det gøy på ski. De begynner å kjenne selv når de har kjørt bra på ski. Vi trenere er veldig stolte av løperne. Selv om forholdene var tøffe og så klarte de å kjøre enda fortere når løypa var oppkjørt. Grattis, helt rått!!

Vi gleder oss til LF og HL følg med og tusen takk for helgen!

Mvh Trenere