Veldig bra avslutning i Norgesmesterskap for Ready løper Jonas Lyng Jørgensen

Forrige uken så var det NM i alpint på Oppdal. Norgesmesterskapet 2016 i alpint for senior. Jonas Lyng Jørgensen og Håakon Froeldand Isaksen representerte Ready alpint. Vi har følgt nøye med på løperne våre. Også på dame siden, Benedicte Lyche kjører rått

2016-04-04
Igor

Som nevnt så kjørte Jonas Lyng Jørgensen og Håakon Froeland Isaksen NM i Oppdal forrige uken.

På dame siden har vi i USA Benedicte Lyche fra Ready alpint som kjører aktivt i USA på college.

Benedicte har kjørt mange gode både FIS renn mens ikke minst tøffe Universitets renn hvor hun blant annet fikk karrierens beste resultat i storslalåm med en 2.plass og glimrende 19.19 points. I slalåmen fikk hun 6.plass med 23.86 points. Det er sterkt. Vi glatulerer masse Benedicte. Stå på!!

Onsdag og torsdag var det trening i utfør hvor gutta blei kjent med løypa som heter "Hovden". Torsdag blei det dessverre ingen god dag for Jonas mens Håakon stå over fart.

Fredag stå det super- g på planen og Jonas kjørte glimrende og fikk 10. plass i senior NM og 4.plass i junior NM. Veldig bra kjørt Jonas. Vi vet at Jonas trives mest i super-g og slalåm så vi hadde store fervetninger også. Før NM så var Jonas også prøvekjører under WC i Kvirfjell. Det er kult. Vi håper vi ser deg snart som løper. :)

Lørdag så var det SSL på programet og Håakon Froeland kjørte veldig bra og med startnummer 65 så klarte han å komme ned på en 30. plass. Vi gratulerer Håakon stå på videre.

Jonas stå over storslalåm for å forberede seg best mulig til hans beste disiplin slalåm. Og det var lurt. Han kjørte rått og kom på en  9.plass i senior NM. og 3. plass i junior NM. Vi så på Tv en at forholdene på slalåm rennet var ikke så gode. Bare de beste klarte å få bra to omganger. Håakon kjørte dessverre ut. 

Kjempe bra innsats alle sammen. Vi følger videre med. 

Lykke til :) 

Heia Ready