Grasrotandelen

Støtt ungdomsarbeidet i hele klubben!

HUSK:
Din andel av premiepotten er uberørt av ordningen, og du betaler heller ikke noe ekstra for å støtte oss.


Informasjon om ordningen:

Tipper du? Vi trenger deg til å velge Ready Idrettsforening som mottager av 5% av alt du spiller for gjennom Norsk Tipping, uten kostnad for deg!

Midlene som kommer inn fra Grasrotandelen blir fordelt utover til all aktivitet i klubben, med størst fokus på ungdomsarbeidet. Velg Ready Idrettsforening som din mottager av Grasrotandelen! Du som spiller hos Norsk Tipping kunnet bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Vil du gi din støtte til Ready Idrettsforening?Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottager. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

  1. Hos kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

  2. SMS: GRASROTANDELEN 970168591 til 2020 (Tjenesten er gratis)

  3. Internett: Grasrotandelen

  4. Norsk Tipping Mobilspill

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no . MEN: SPØR OM Å FÅ STØTTE READY IDRETTSFORENING MED GRASROTANDELEN, HVIS DU IKKE BLIR SPURT.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din (Ready Idrettsforening) for hvert eneste spill du leverer.
Sørg for at dine spill blir registrert på Ready Idrettsforening, slik at klubben i ditt hjerte står rustet til å motstå ytterligere kutt i den offentlige støtten, og at Ready Idrettsforening kan fortsette sitt utrettelige arbeide for å skape glede og aktivitet!