Hovedmedlemskap i Ready Idrettsforening

Hovedmedlemskap er medlemskap for å være medlem i Ready Idrettsforening.

Medlemskapet må man betale om man er aktiv i Ready sine avdelinger (utøver, trener, oppmann o.l.) også fordi det er nedfelt i NIFs lover. Alle som representerer Ready`s aktivtet skal være medlem av foreningen.
Medlemskontigenten kommer i tillegg til avdelingenes treningsavgift og går til å dekke sentrale funksjoner i klubben slik at idrettsavdelingene kan gjøre det de er best på – å skape gode idrettstilbud til alle medlemmer. Ved å være medlem gjør du det enklere for oss å være Ready for idrettsglede.

Medlemskapet gjelder for kalenderåret og på grunn av praktiske hensyn avregnes ikke medlemskapet etter når på året du melder deg inn eller ut av idrettsforeningen. Når du melder deg på aktivtet som krever medlemskap vil du bli lagt til i medlemslisten av de asnatte i klubben. Dersom du ikke er en del av aktivtet som bruker spond, skap deg en medlemsprofil (F.eks. Readys veteraner, Ready Langrenn osv..). 

Medlemskap betales i SPOND (ikke gjennom denne nettsiden). For å bli medlem av klubben, trykk HER og opprett en profil. NB! For info om familiemedlemskap, se lenger ned i saken. 

Årskontigent:
Hovedmedlem barn (til og med det året medlem fyller 17 år): 400,-
Hovedmedlem voksen(fra og med det året medlem fyller 18 år): 525,-
Familiemedlemskap: 1000,- (Heter ikke familiemedlemsskap i Spond, men summen av medlemskap på samme betalingskontakt er satt ril maks kr. 1000,-)

Medlemskapet ligger fra og med høsten 2020 i Spond. Dersom du har en profil i spond, vil medlemskapet være knyttet til denne profilen.

Du vil motta betalingsvarsel i appen (dersom du ikke har appen vil du få dette på mail). Har du betalt for 2020 på hjemmesiden og mottar varsel, ta kontakt med medlem@ready.no så skal vi ordne opp.

Har dere, eller ønsker dere familiemedlemskap? (Makspris kr 1000,- pr husstand). For at Spond skal oppfatte dette må alle profilene ha samme betalingskontakt. Dvs. at du har en hovedkonto ("Jeg vil bli medlem") deretter må alle andre i husstanden meldes inn en etter en under "Jeg melder på et barn" (dette uavhengig av alder, og om det er et barn eller voksen du melder inn, såfremt dette skal gjelde en familie. f.eks. mann/kone. De som fyller 18 innværende år eller eldre er voksne, og de som er til og med 17 innværende år er barn). Summen av kontigent blir avregnet pr. betalingskontakt og fratrekk kommer i kassen ved betaling. 

Ta kontakt ved spørsmål angående medlemskap: medlem@ready.no
Ved oppsigelse av medlemskap, send e-post med navn på medlem som du ønsker å melde ut til medlem@ready.no